Premiär för golfen!

Woooho! Äntlingen fick man ut och spela lite golf. Hade några missade samtal och ett sms av Jonas när jag vaknade vid 16-tiden. Tänker inte direkt säga att jag blev väckt av något/någon då jag hade slagit av hemtelefonen och satt mobilen på ljudlös. Men måste säga att Nils väckte mig runt klockan 6 eller vad han nu sa att klockan var, och frågade om han fick sova bredvid mig då Bulan hade tagit upp in princip hela soffan. Alltid lika skoj och se film med dessa två när dom bara somnar innan man slagit på filmen. Kan tillägga att en annan Micke är riktigt bra på det där också, hah! =)

Ja nu va det inte det jag skulle komma in på, HURSOM så var Jonas va tydligen sjukt golfsugen och fick med mig till Snöån. Vi hade pratat lite om att lira golf på både lördagen och söndagen om jag inte missminner mig totalt.. Det blev en skön premiär som började med 40 bollar på rangen typ... sen fick vi för oss att gå de första 9 hål som var spelbara, det var hur skoj som helst!

Har väl hänt en hel del sen jag beslutade mig för att ta ett litet break i bloggen, lite väl mycket för att skriva om allt kanske.
Dumbo har varit hemma i Vansbro och det har varit sjukt roligt..  En helg så hade satt en del folk hos mig och drack och hade kul.. fortsatte resan mot Selins för en grogg. Det var en totalt död helg som skulle bli roligare än väntat. Dumbo hade hittat på en "fest" i någon stuga längs älven dit jag, syrran, dumbo och bulan for. Då det var en bra bit dit så fick vi hämta rullstolen till bulan så han kunde följa med, Dumbo fick agera privatchaufför till killen.. Det såg inte ut att vara det lättaste då det va totalt kolsvart ute längs en halvlerig väg... Vi kom dit iallafall. Efter ett tag så var det bara jag dumbo och bulan där tillsammans med Lina och en till som jag glömt namnet på.. Det sjöngs och spelades gitarr hela natten tills morgonen kom. Dumbo och jag fick för oss att ta ett premiärdopp i det varma vattnet (1-2 grader?). Inte till att nöja sig med ett snabbt dopp, utan när vi satt vid den öppna elden och värmde oss, så bestämde vi oss för att känna efter om det va så kallt som vi trodde och skuttade i en gång till!

I onsdags så tog jag och Dumbo en liten avskedsmiddag på selins eftersom han skulle åka på fredagen igen, en trevlig kväll med mycket skvaller och humor. Jobbigt att han åker tillbaka, men träffar förmodligen honom i sommar igen. En rolig överraskning var att han tog med sig papper om visumansökan till Australien som vi pratat om. Han åker ju själv dit till hösten och hade en blankett över. Nu gäller det att tänka igenom saken och känna efter hur det känns, det vore ju sjukt skönt att åka dit t ex över vinterhalvåret eller något! Värt att tänka igenom iaf.

I tisdags så skulle Ovas besikta sin bil som vi har jobbat på i flera år.. vi har bytt motor ett antal gånger och nu snart 2 gånger för mycket pga att nån klöbb inte gjort ett tillräckligt bra jobb och som antagligen förstörde mer än gjorde nytta. Bilen gick iaf igenom besiktningen utan anmärkning så det var jävligt nice att få lite positivt ur det hela. På torsdagen så drog Ovas och jag till Motala, han i sin bil och jag i min.. Han lämnade in bilen där på lite jobb som innefattar lackering och annat mys! Får se hur det kommer att bli, den kommer nog stå där i en månad ungefär.

Nu kommer Lunk hit om några minuter så ska ge mig. Kommer förhoppningsvis att skriva snart igen!
Ciao


RSS 2.0