Update

Tjoho! En liten update kanske vore på sin plats.. Sega som vi är så har vi INTE fixat en reseblogg, så tänkte skriva lite här. Den senaste veckan har vi bott på ett hostel. Första gången bokade vi 6 dagar i hopp om att hitta en bil, vilket vi nu har gjort, och köpt. Prutade ner den en del och den skulle servas så även den kostnaden drogs bort. Körde in bilen på service och de hade 5 punkter att anmärka på angående Roadworthy certificate. Typ en besiktning, så vi tog bilen några kvarter bort till killen som hade godkänt RWC:et och sa att vi ville ha detta åtgärdat. Eftersom han har godkänt det för kanske 3 veckor sen, så måste han stå för att den är godkänd och ska lösa det gratis.. Inga större anmärkningar men bra om det blir gjort.
Annars har vi inte gjort så mycket. Vi hade planer på att åka "Great ocean road" redan igår, men eftersom bilen är på lagning så blir det nu i dagarna som kommer. Vi har träffat massa sköna typer och robin har spelat o sjungit. Allsång e ruskigt kul, massa trevliga folk som kommer och pratar och umgås, man får tips och även erbjuder dom sig hjälp osv, helt underbart. Nästa vecka hursom så ska vi till cams släktingar och bo där, jobba på deras farm mot boende och mat, kanske söka jobb i byn där dom bor... Vi har inga direkta planer så vi tar allt som det kommer. Iaf så blir första stoppet norrut där. Uppdaterar mer när det hänt mer skoj :)
Ha de gott!!

Resan har börjat!

Efter en 10dagars trip till las vegas och aningen fattigare, så befinner vi oss nu i Melbourne. Vi har varit här sen den 4e februari och kommer vara här tills mitten på nästa vecka, åtminstone. Vi håller på o knåpar ihop en reseblogg för er som undrar så adress till den kommer så fort den är uppe. Denna blogg kommer jag använda mig av vid mer personliga avskrivningar om vi säger så.
Just nu letar vi iaf en bil så att vi kan ta och röra på oss norrut och börja hitta lite jobb. Känns som att ingen av oss är några direkta stadsbor och vill ut o se "the real thing". Hoppas allt e bra med er där hemma.
Mitt mobilnummer hit är, +61 404 505 425



Cheers!

RSS 2.0