I stor förhoppning!

Veckorna känns ganska långa just nu, den sista tiden man har kvar på jobbet. Har jobbat på sen förra måndagen och det känns bra att få något gjort när är där.  Men nu på slutet har dagarna ändå gått så segt då man bara väntar på sista arbetsdagen! Den kommer, den kommer! Har börjat fundera på vad man ska hitta på för något när man inte har ett arbete att gå till. Skönt, men blir nog trist i längden. Kan äntligen ha en lugn tid framöver och tänka igenom vad man vill göra iallafall.

Min chef sa på jobbet idag att han hittat på ett jobb åt mig. Inhoppare efter min engelska kollega Steve som ska vara sjukskriven ett tag framöver. Och så behövde han lite jobb under semesterveckorna, för att sedan åka iväg till Älvdalen där jobbets nya fabrik håller på och byggs upp. Detta skulle bli aktuellt under hösten, så visst har man lite alternativ, men kan nästan garantera att jag INTE ska jobba på fabriken i Vansbro detta år iallafall. Eller ja, jag garanterar det om inte ekonomin går i älven och dom erbjuder mig en sjujädrans lön då :)

I förrgår såg jag en annons på internet om favorithuden - ENGELSK BULLDOG!
Först började fundera och tveka lite grand. Men dagen efter bestämde jag mig, eftersom jag på senare år velat haft en hund, jag ska tamigfan ringa. Sagt och gjort, började ringa på annonsen kl. 08.00 från jobbet, kände mig lite desperat och en skvätt ångerfull att jag inte ringde dagen innan utifall de hade sålt alla valpar redan.
Senare på kvällen blev jag bjuden på mat hos morsan och farsan. Underbart gott med deras mat, speciellt farsans käk som har den speciella touchen och ingredienserna, man andas nästan indonesien och drömmer sig bort för en snabb stund.
Nåja, va inte det som jag skulle halka in på utan, där satt vi och åt när telefonen ringde upp. Då var det hon som ägde valparna som ringde upp efter alla mina samtal under dagen. Vi pratade lite smått om allt och hon skulle skicka flera bilder på valparna, hon kunde inte lova något i förväg, för dom va två stycken som svarade på samtalen från köpare.

Fick iallafall ett mejl idag där de berättade att dom skulle få besök av personer som skulle kolla på hundarna och de hade förstatjing. Men det hör av sig så fort det vet något och jag hoppas innerligt att dom inte köper dom, eller att säljarna inte vill ha dom som köpare. Inte för att jag kanske är en bättre, men för min egen skull vore det kul.






Denna kväll har spenderats framför TVn med Lunk, har sett på en ca 3st Prison Break - avsnitt. Väldigt spännande!
Och till en kväll bänkad framför TVn klarar man väl inte utan något gott, så iväg vi for till Brogrillen för en djävulskt god burgare, men ikke - stängt! Så det fick bli DIDO igen, nåja inte samma burgare, men det gick ner, och blev nästan förvånad över att dippa stripsen i senap som man fick klämma ur små påsar. De gick ner det å, men nästa gång blir det en riktig DIP eller ketchup som normalt folk.

Nu lär det nog dröja innan nästa inlägg kommer igen, men det är väl dagarna och hur pass skrivsugen man är som styr det hela.

Ha en bra dag!





Update!

Har väl egentligen inte så mycket att framföra då nästan ingenting hänt de sista dagarna.
Jobbar och sover nu när man går kvällsskift. Kommer förmodligen att arbeta extra denna helg för att man ska slippa all skit under dag/kvälls-skiften. Med skit menar jag att låta lastbilschaufförerna stå och vänta för det inte finns något att lasta, för att sen förklara läget är ju inte det roligaste när det är likadant varje dag, har iaf varit så denna vecka. Ganska kul ändå o tro sig veta att ju längre bak av lastbilskön man kommer ju surare brukar dom bli, så man hinner ju bli varm i kläderna heh. =)
Hur det än är så går det ju inte att trolla, utan man får göra det bästa av situationen och jobba på, och faktiskt så förstår de flesta hur det kan vara, så det blir ju inte så sura som man kanske trott. MEN jobbigt ändå.

Uppdaterar senare när det händer nå annat märkvärt.

Ciao!

Sommartider!

Idag är en sån här dag då man bara inte orkar med vintern överhuvudtaget.
Längtar till sommaren och värmen. Finns ju för fan ingenting att göra när det ska vara kallt , mörkt och bara dystert ute.
Man jobbar, sover, äter, spelar dator och så ser ungefär alla dagar ut.

Blev väckt idag igen, vilken höjdare, då kanske man kommer i säng i tid ikväll. Det var väl iof inte så skönt att kliva upp och inte se ett dugg, man blir ju rätt matt efter nattskift. Olsson denna stjärna var det som ville ha håret rakat så jag fick hjälpa han med det så han ser prydlig ut till kvällens fest!
Folk har frågat om det blir utgång men jag avstår från dessa snälla erbjudanden. Måste ju hålla mitt eget löfte.

Nej nu får sommaren komma snart så man får ta fram sitt golfset och börja spela! Får nog tyvärr lägga wakeboarden på hyllan detta år med då man inte har råd med alla sporter, speciellt inte om man är arbetslös. O andra sidan så finns det ju andra brädsporter. T ex, longboard i snöån e ju aldrig fy skam. Väntar bara tills den dag man slår ihjäl sig i backen där. Olsson och jag fick ju nått knäpp i huvudet och tog största backen, va inte direkt en befriande känsla som det annars är, denna gång va man istället livrädd och skitnödig. Hade vi ramlat så hade nog ambulansen fått hämta oss.
Nåväl, man måste våga för att vinna!



Wakeboard Juli 2007.




Golf på snöå golfklubb sensommaren 2008.




Hultsfred 07, skapligt gött väder!


Ciao for now!


Adam 23år, grattis!

Nyvaken efter en tröttsam dubbelskiftsdag på arbetet, så sitter man här igen. Egentligen borde man sova som normalt folk skulle gjort. Ibland ställer man upp för att slippa kaos. Tur är väl att man själv tjänar på det för att slippa stress och pinsamma situationer dagarna efteråt. Ska väl inte direkt säga att jag enbart ställer upp för min egen skull, utan att ansvarskänslan hoppar in och säger att det måste göras någon gång då och då, även för arbetets skull.

Hann väl i princip sova 3.5 timmar på min lediga tid emellan passen, vilket jag imorse kände var nödvändigt. Ändå ringer jag och beställer väckning till klockan två av Tobbe, skönt att gå upp i tid, men kan nog garantera att det blir en tupplur till kvällen innan nästa nattpass börjar.

Jobbar natt denna vecka ut för att vi lär komma ikapp. För varje skift man gjort känner jag mer och mer att uppsägningen var ett bra val. Må hända att man får smaka på sin egen medicin efteråt, men den smällen får man väl ta då isåfall.

Adam San fyller 23 år idag. Grattis mannen! Hade varit ganska kul att åkt ner till Storstaden för att dricka och fira födelsedagen, men med alkoholen lagd på hyllan för ett bra tag framöver, så får vi flytta fram det till ett senare skede.
Kan nog med största sannolikhet nämna att när det väl firas, så firas det rejält istället!



haha


Grattis Adam San som fyller 23 idag!


Detta var nog allt för denna gång. Ha en bra dag!

Insmorda Testiklar och Thaimat!

OBS! Känsliga läsare med dålig humor bör ej läsa detta inlägg!

Efter en tids osköna känslor i de nedre regionerna, allt ifrån svanken ner till knäskålarna har jag uppsökt ett gäng läkare för undersökning. Hade en remiss till Mora idag för att få mina bollar insmorda med någon sorts glidmedel för att sedan undersökas med ultraljud. Jag var inte direkt gravid men det såg OK ut. En konstigt känsla att någon annan ska vara där och hålla på, speciellt en manlig. Inget jag direkt skulle ställa upp på frivilligt men när det gäller ens hälsa så gick det vägen.
Nåja, det gick vägen eftersom man vill veta att allt står rätt till. En kontroll därefter av urinblåsan visade att doktorn hittade ett "fel". Något som liknade en cysta i väggen till urinblåsan. Kunde inte riktigt garantera det men det fanns nåt som inte ska vara där iaf. Känns bra att dom hittade nånting överhuvudtaget så man inte har gått och haft skumma känslor som kanske inte fanns, utan känslor som fanns p ga, att man inte mått så bra den senaste tiden. Det finns ju sånt skit som kan göra folk sjuka också. Spoookey!
Nåväl så ska ärendet vidare till en specialist, urolog tror jag det heter närmare bestämt. Får se vart detta leder. Jag håller tummarna för mig själv att det inte ska vara något allvarligt utan något enkelt åtgärdat så allt känns som det ska igen!





På väg till Mora lasarett Januari 2009, var egentligen inte så trött som det ser ut, måste varit blixtens fel ännu en gång.


Hurray för att snön har regnat bort, vägen var ren förutom alla vattenpölar så man kunde ligga i lite. Kom ju iväg såpass sent som 08:10. Skulle vara på undersökning vid 09:15.




Lite bra musik påvägen fick lov att noteras!


Underbart att ha ett USB-minne kopplat till bilstereon så man kan slänga in mycket musik och att det aldrig hoppar och skrapar som sura CD-skivor gör. Bilfärden gick ju mycket snabbare när man lyssnade på musik och stre lite skit me tomten bredvid. Hade varit pest och åkt själv. Tackar och bockar för sällskapet mannen!

Efter undersökningen drog vi och handlade snus på ICA i Mora. Det skulle vara billigt men det visade sig vara 20kr dyrare för en rulle än vad ICA i Vansbro gör. Lunk tjänade väl på skiten förstås =)
Därefter åkte vi vidare till kinaresturangen i Mora för lite lunch, det var dagens höjdpunkt!





Charmiga Lunk väntar på sitt goda käk, friterad kyckling med sötsur sås! *Mumms*




Så här såg min lunch ut för dagen. Hette något i stil med; Biff med grönsaker och Chilie (stavningen på chili var så) väldigt gott må jag säga. Borde ju vara gott eftersom det var min första måltid sen lördagskvällen.


Tillbaka till byn Vansbro igen, så sitter man här, med lite mer info om vad problemet är och kan andas ut, då doktorn sa att det inte var någonting som skulle vara farligt eller oroväckande. Så nu kan man slappna av något mer än tidigare! Soft!

Kanske inte är det roligaste inlägget att läsa, men visst, känns bra för mig att skriva ner detta, sen skiter jag i vilket.

Ha det!

Första inlägget

Happ happ, då var det dags att hoppa på denna trend också. Eller tja, kan alltid försöka iaf, kanske hatar skiten och lägger ner lika fort som man började. Har aldrig riktigt orkat lagt ner någon energi eller tid på att skriva för mig själv eller andra. Hatade det redan innan skoltiden började. Ni som läser denna om det nu finns några stackare som verkligen orkar det så kan jag säkert garantera er att det inte kommer att uppdateras lika ofta som andras då jag inte har så mycket att skriva om. Skulle kunna skriva ner massor om det föregående förbannade året och all tragedi och sorg som drabbat mig och de närmsta. Då jag skapade denna blogg detta år och gärna vill försöka se ljusare på framtiden än man kanske kan, så tänker jag inte gå in så mycket mer på det just nu. Kan lägga upp en bild iallafall, finns säkert dom som uppskattar det också!

carro och jag i london sept 2007

Bilden är tagen på mig och Carro  i London September 2007.


Skulle kunna tala om lite hur denna vecka har varit iaf. Började med en fin förkylningsattack, låg i feber och någon hosta som jag aldrig varit med om tidigare. Inte riktigt så illa var det kanske, men denna hosta gjorde ont. Jobbade i måndags, blev sjuk på kvällen, jobbade på tisdagen fast jag inte mådde speciellt bra. Men ansvarskänslan tog över lite då det verkligen fick lov att jobbas extra för att vi skulle kunna hinna med. Sen på kvällen så ringde jag in och talade om att jag blev hemma resten av veckan för jag vill gärna bli frisk. På onsdagen tog jag steget som jag verkligen tänkt över, känns det som iaf, jag sa upp mig från jobbet! Säkerligen första gången i mitt liv som jag har tänkt på mig själv i första hand. Yay!
Sa upp mig ifrån jobbet för att jag inte mår riktigt psykiskt bra utav att jobba ensam i dessa tider. Helt själv. Det är den största orsaken till uppsägningen. Resten kan jag hålla för mig själv.

Vidare i veckan har jag inte gjort så mycket mer än att spelat lite dator, pratat med kompisar, haft besök, sett på film osv.
Finns nog inte så mycket mer att ventilera ur mig nu så jag får börja spara ihop lite tankar och upplevelser till ett nytt inlägg.

Ha det!

RSS 2.0