Dittan och dattan!

Hmm det var ett tag sen jag skrev nu faktiskt ändå, så vad har skett sen dess?

I helgen blev det en massa öl iaf, både fredag och lördag... så nu har man ju prövat på det igen. Fredagen spenderades hemma i lägenheten, kom en del folk, de va kul!

På lördagen var jag till Emil och där var det redan en del folk, tills det rasade in ännu mer. Kvällen slutade på dido, vilket inte var en höjdare.

På söndagen var det friskt väder ute så jag tog mig en promenad till Carros grav och tände ett ljus och pratade lite grand (jag pratar med tankarna, folk gör det väl på sitt eget sätt och jag tänker oftast om vad jag känner och tycker om allt) sen gick jag samma väg tillbaka (efter RV71) så man kunde få se lite folk iaf...
Helt oväntat så skriker en bypöjk "njaaaa" genom bilrutan på en bil åt mig, skrattar och ler, och jag började fundera på vilken tomte det kunde vara. Det visade sig vara en bra pöjk, Micke, och han lyckades överraska mig ganska rejält också! Trodde att han skulle vara borta längre o så var han bara där. Skönt att se han igen!

På måndagen så hade jag
en bakdag. Jag bakade en chokladtårta till Josefins 20årsdag!
Brukar vanligtvis inte baka, men nu fanns det ju en bra anledning, och det va ganska kul faktiskt!
Enligt recept så skulle effektiv baktid ta ca 1 timme, för mig tog det kanske 2-3 timmar  =)
Ja äter knappt tårta själv, men jag tyckte den såg så god ut på bilden som fanns på receptet så jag fick lov att prova, det kanske trots allt inte är riktig tårta utan mer som en enda stor bakelse, jag vet inte? MEN, den var god iaf! =)
Ska ni ha recept så kostar det ju en slant!




Tårtan jag lyckades röra ihop, denna är jag fanimej nöjd med!

Idag har jag precis kommit hem efter en fartfylld dag på fritids.
Det var första dagen jag var där som vikarie, och visst var det stor skillnad mot mitt förra arbete.
Nu hade man massa barn omkring sig hela tiden och det var jättekul att bli uppskattad av dom!
Det var ganska svårt att försöka ge lika mycket tid till allihopa, speciellt när alla frågar om man kan hjälpa dom,
om man kan följa med dom och titta vad dom har gjort, osv =)
Full rulle helt enkelt, jag trivdes kanon där!  (Tack Angéla)
Jag fick tillbaka en massa minnen från den tid man själv var där, då man inte hade ett problem att tänka på, utan bara lek och stoj som stod i fokus, så det va kul. Minns en massa tok som jag, Linus och Bertil gjorde iallafall :) skapligt längesen det var, men vissa saker sitter tydligen rätt hårt, och det är bra att man inte glömmer allt för det vore ju synd.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... Kommer väl mera inlägg när det finns något nämnvärt.

Ni får ha det bra!

Ingen bulle heller!

Hepp hepp, ingen bulle blev det heller, fick reda på att sista gick igår, tyvärr. Roligt!





Hmpf

Jadu, finns inte mycket att skriva om. Liten by - många problem. Känns det som iaf.
Människor i detta lilla samhälle, som orkar bry sig mer i andras liv än deras egna? Jag förstår riktigt inte vad det är som är tjusningen i det hela, finns säkert nå sjukdomsnamn på det sjuka problem folk har. Näsvisa jävlar.
Vill ni ha något sagt OM mig, säg det till MIG och inte runtom. Liten by som sagt, det kommer fram, det kommer fram.
Med det nämnt så behöver jag inte skriva mer om det.


Idag händer det inte så mycket, vaknade runt 14 snåret, slängde mig i duschen, drog ner till gröna skylten och inhandlade en platta svensk starköl. Har inga planer på att bli full ikväll, dricker  nån öl för att det är gott helt enkelt. Har varit på lyset 1 gång sedan juldagen, och det var inte på nyårsafton. Det var på inflyttningsfesten i Trysil hos Josefin, Mickis och Åsa. Det va kul.
Vi får se om det blir utgång i helgen, har inga planer och det är väl inte så många som hört av sig om fest heller, men ryktet säger att det är partaj på DIDO, vansbros största inneställe nuförtiden.




Denna vecka har
i övrigt handlat om dataspel och TV-tittande? (Nörd, njaa inte direkt, vad ska man göra då i lilla Vansbro?)
Storstädning i onsdags, förkylning från måndagen tills igår, torsdag.
Blev aningen urless igår på allt, så jag och bulan beslöt oss för att ta en trip till borlänge för o käka på donken. Sagt och gjort, kom dit till kvart över tolv cirkus. Mata i oss lite föda, för att bränna hemåt igen.

Nu orkar jag inte skriva nå mer, vi får väl se hur helgen slutar! Ha det gott allihop. Ciao

Första arbetslösa dagen!

Äntligen så har jag gjort min sista dag på jobbet. Sista veckan kändes jävligt jobbig må jag säga, har inte varit mycket att göra alls så tiden har gått extra segt, det kändes ändå som en vanlig dag och att man ska till jobbet igen på måndag, men ikke!

Just nu känns det ganska befriande att inte behöva gå till ett arbete, men om en vecka så känns det säkert annorlunda. Många tycker säkert att det är rätt tufft och vågat att säga upp sig dessa tider, kanske rent utav dumdristigt, men det skiter jag fullständigt i. Man får väl se det positiva i saker och ting, nu har man ju mera möjligheter - tänkte jag säga - kanske inte, men man kan ju t ex, börja studera, flytta, ta åt sig extra jobb om man vill det, o lalla omkring, bara göra det som känns rätt.
Inte för man tänker bli en soffpotatis, men det blir nog lugnt den första tiden iallafall!

Ringde nyligen arbetsförmedlingen och ska dit på måndag och skriva in mig, fick noterat att detta var första arbetslösa dagen idag. Sen ska jag vidare till _gamla_ jobbet för att lämna nycklar som hör dit, och prata lite om slutlönen, jobbigt med så höga skatter så ska försöka få det justerat om det går, sen inte glömma att få med mig ett arbetsgivarintyg därifrån. Sen är jag klar på det stället. Åker sen till Trysil idag för att spendera helgen där hade jag tänkt, är riktigt skönt att komma iväg.

Den där bulldogen vet jag inte vad det blir av, tyvärr känns det som att det får vänta ett tag till, är skapligt svårt att få kontakt med säljaren, ringer som en tok. De har iof ringt upp mig men inte på mobilnumret som jag lämnade till dom, utan hem. Andra uppfödare jag pratat med tycker att en god kontakt mellan säljare och köpare är viktig då det kan rasen så bra. Det vore ju bra om man fick lite support ifrån säljaren om nåt skulle ske så att säga!

Aja, dax o börja fixa o dona! Ni får ha de gött!

RSS 2.0