Första arbetslösa dagen!

Äntligen så har jag gjort min sista dag på jobbet. Sista veckan kändes jävligt jobbig må jag säga, har inte varit mycket att göra alls så tiden har gått extra segt, det kändes ändå som en vanlig dag och att man ska till jobbet igen på måndag, men ikke!

Just nu känns det ganska befriande att inte behöva gå till ett arbete, men om en vecka så känns det säkert annorlunda. Många tycker säkert att det är rätt tufft och vågat att säga upp sig dessa tider, kanske rent utav dumdristigt, men det skiter jag fullständigt i. Man får väl se det positiva i saker och ting, nu har man ju mera möjligheter - tänkte jag säga - kanske inte, men man kan ju t ex, börja studera, flytta, ta åt sig extra jobb om man vill det, o lalla omkring, bara göra det som känns rätt.
Inte för man tänker bli en soffpotatis, men det blir nog lugnt den första tiden iallafall!

Ringde nyligen arbetsförmedlingen och ska dit på måndag och skriva in mig, fick noterat att detta var första arbetslösa dagen idag. Sen ska jag vidare till _gamla_ jobbet för att lämna nycklar som hör dit, och prata lite om slutlönen, jobbigt med så höga skatter så ska försöka få det justerat om det går, sen inte glömma att få med mig ett arbetsgivarintyg därifrån. Sen är jag klar på det stället. Åker sen till Trysil idag för att spendera helgen där hade jag tänkt, är riktigt skönt att komma iväg.

Den där bulldogen vet jag inte vad det blir av, tyvärr känns det som att det får vänta ett tag till, är skapligt svårt att få kontakt med säljaren, ringer som en tok. De har iof ringt upp mig men inte på mobilnumret som jag lämnade till dom, utan hem. Andra uppfödare jag pratat med tycker att en god kontakt mellan säljare och köpare är viktig då det kan rasen så bra. Det vore ju bra om man fick lite support ifrån säljaren om nåt skulle ske så att säga!

Aja, dax o börja fixa o dona! Ni får ha de gött!

Kommentarer
Postat av: tMe

Nu kan du börja spela tf med mig igen danne! :>

2009-02-06 @ 18:57:33
URL: http://tm3.blogg.se/
Postat av: Danne

Mjaaa det är klart =) hehe dax för bönderna o imponera

2009-02-07 @ 20:02:22
URL: http://fusse.blogg.se/
Postat av: Adam Lindström

Synd bara att du aldrig är hemma din über jävla nyyyybbbbb... Vart e Danne då ? ne han e väl i kuk norge och runkar kossor..

Jävla mycket lir det blir då.

2009-02-07 @ 20:28:32
URL: http://wincraft.blogg.se/
Postat av: Danne

Haha Adam du e bra rolig du =)

2009-02-08 @ 17:43:43
URL: http://fusse.blogg.se/
Postat av: Lunk

hahahahah adam xD

2009-02-09 @ 02:46:50
Postat av: Jonas

Haha Adam :D Fan länge sedan man såg dig Danne, kanske ska ta och hitta på något nån dag nu när vi bor i samma kommun? Aja hoppas allt är bra med dig :)

2009-02-11 @ 13:48:26
Postat av: Lina Moen

Surt med en uppfödare det inte går att få tag på :/

2009-02-12 @ 18:56:29
URL: http://linamoen.blogg.se/
Postat av: Danne

Japp! Men jag har fått tag på henne igen nu, ska få beskedet innan helgen sa hon. Det visar sig! =)

2009-02-12 @ 19:23:44
URL: http://fusse.blogg.se/
Postat av: Lina M

Spännande!

2009-02-13 @ 00:51:21
URL: http://linamoen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0