Muse!

Det är tamejfan svårt att uppdatera ofta har jag märkt. Har inte orkat lagt ner någon tid men men..
I lördags var vi på den efterlängtade Muse-konserten! Satan i gatan vad bra dom är. Trodde förra spelningen för 2 år sedan var svårslagen, men de lyckades. Läcker scenshow, betydligt snyggare än sist, och då var den förra djävulskt bra! De hade bra låtval, fast som sist så saknar jag några låtar för att jag skulle bli helt nöjd.
För övrigt en rolig lördag när vi var ett gäng från vansbro som knallade omkring på stockholms gator med egen trubadur - brorsson! Lite svårt att ta oss in på krogen när de frågar hur många vi är i sällskapet och vi är 10st, o förstås så har vi 2 utan leg :P Vi kom in vid 02 på ett ställe iaf, sen delade vi på oss efter stängning. Som för två helger sen så blev det massa tok o skratt mestadels av tiden.. sjukt.



Foto: Lunk

Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi drar till thailand också, skapligt man längtar! Fullbokad till max innan dess då jag ska hjälpa farsan så mycket jag hinner, dessutom flytta ur resten av sakerna i lägenheten och städa ur den..
Just nu håller jag även på med visumansökan och lite planer till Australien som jag ska försöka åka till asap, blir förmodligen runt årsskiftet om det blir som jag vill.. återstår o se om man ens får det klart med visum och kan åka dit ;) Men det ska väl gå bra hoppas jag! Nej nu har jag inte tid med detta trams mer!
Ha det!!

Ciao!

Griseri

Satt precis och läste kvällstidningen och fick se den nya trendens husdjur - MICRO PIG!
Hahaha vafan. Om nån vet vart man köper såna så släng in en comment direkt!
Började googla lite och hittade en länk där artikeln även innehöll ett videoklipp plus lite mera bilder.
Undrar om aftonbladet får ta sina bilder från vart de vill fast det är copyrightade - på tal om ingenting..
Expressen däremot, skriver iaf ut vem som tagit kortet eller vem källan är, i detta fall åtminstånde.
(Jajämään, jag tar precis vilka bilder jag vill, ville mest klaga på aftonbladet) Nåja här är länkarna:


Grisar på Daily Mail

Den som har lite problem
med engelskan, så har ni aftonbladets länk här:

Grisar på Aftonbladet



Som ni ser (ni som bryr er) så har jag inte tagit bort copyright märket iaf:)



Ahh whatta!!
Om ännu bättre, ifall någon vet vart man får tag på en Spenslig lori (slender loris) så vill jag gärna veta.
Förutom att man kan köpa dom på marknader i Indonesien för ca 20 US Dollar... (om jag minns rätt)
Vill tillägga att ni som googlar inte tror att jag vill ha en för att Indier vill åt deras ögon för det tydligen ska hjälpa mot ögonsjukdommar eller dålig potens... :P

Så här söta är dom!!




Videoklipp: One Day in the Life of Sonya


Over & out!

X-ajting

Gudars vilken spännande blogg! Här är det bra med uppdateringar... Vad har hänt / vad sker då?

Har påbörjat snickeriet av en bar med Lunk - Woohoo, fy fan vad bra det blir, snart iaf... kanske? Det är då kul att få jobba lite o se att man är med o gör nåt som BLIR nåt. Kunde bli ganska enformigt på förra jobbet o vara ensam i trucken och mata omkring, fylla lungorna med lite finfint damm, trycka på samma knappar för att sedan köra truck igen... osv osv.  Men man ska väl inte klaga egentligen, ett jobb med säkerhet, bra kollegor, etc etc.

Dagarna idag ser precis lika ut som de gjort på den senaste tiden. Vakna upp, klä sig, surfa med goj full ögonen, knappt läsbart så jävla nyvaken och trött är jag :P När jag vaknat till liv blir det uppfräschning ... sen ropa o väcka soffliggaren Lunk innan vi åker iväg för att jobba lite.. När vi fått nog av allt göra drar vi o äter, för att avsluta och runda av dagen lite fint så slår vi på nåt skit o ser på...
Just nu har vi börjat med Gordon Ramsays sjätte säsong av Hells kitchen, (jobbigt att vi varje förbannade säsong ska se alla avsnitt på rad, så nu måste man vänta på dom sista avsnitten i några veckor)
Allt tittande på Gordon gör oss då inte bättre på att laga mat, snarare rädd för att stå i köket och bli påmind om att han inte accepterar lite överkokt pasta, eller en vanlig felskuren lammbit... som jag så ofta brukar tillaga. Inte för att han står i köket bakom och skriker donkeydick o horsefucker (svårt att veta vad han säger egentligen då dom har censurerat såååå bra med både pipljud och blurrad mun, så jag gissade) men han är som sagt gud, och man kan bara ta efter och försöka leva upp till att ställa högre krav då det blir både godare och trevligare.  Eller... GLÖM det där förresten. Kom precis på att självförtroendet gällande matlagningen har sjunkigt så lågt att man knappt törs röra en stekspade mer, inte för att jag lagat nå mycket mat själv den senaste tiden, men men... Det finns fördelar med att flytta hem också! Världens bästaste mamma som ställer upp och lagar god mat! Sweet!!
På tal om att flytta hem... idag så körde jag, hinken, ph o lunk hem det första flyttlasset till mor o far. Tsss intressant!




Ramsay håller - än så länge - en lugn och sansad ton mot Sabrina i säsong 6.. Snart ska det sparkas på soptunnor och skrika åt deltagarna att de är värda ungefär lika lite som den sönderslicade köttbiten han inte ens skulle serverat till en hemlös, undernärd, avdankad alkoholist.



Nå, what else.. Var med Lunk som skulle ta sin första spruta inför Thailand, fick på samma gång ta min andra så jag e klar med sprutor innan resan.. Det som återstår va nån tablett mot magen tror jag. På tal om sprutor så må jag vara en riktig pussy eller allergisk nåt nålar, upptäckte först igår att jag halva axeln såg ut som ett stort blåmärke efter sprutan haha, försvann lika fort som det kom så det var ju tur.. eller så kanske jag fick ett felstick så jag åker iväg helt ovetandes om att jag egentligen inte är vaccinerad.

Snöblandat regn och -grader har redan börjat, brrr, tänker inte skriva mer om det nu o vet inte varför jag började. Tänkte mer på att skriva om vad som komma skall.. Nästa helg kan det bli en Stockholmstur med Dan o haka på o lyssna när dom spelar på södern.. helgen efter det blir det lungt, komedikväll hos en polare på fredagen, sen vet jag inget mer om den helgen.. Efter har vi ju toppenhelgen vi alla väntar på; Muse! Kommer bli så nice.. Hm helgen efter det är det 30års kalas, sen (sen sen sen sen sen) är det bara en helg kvar innan thailandstrippen! Tamejfan så har man en hel del att göra och stå.. Utöver alla sen jag skrev och planeringar så ska jag få in resten av flytten också plus allt jobb och slit i denna planering. Aww whatever, det löser sig, orkar inte skriva mer nu, om ni kommit så här långt och läser detta får ni MVG, för långt och tråkigt för att ens korrekturläsa i detta trötta tillstånd.

So long!

RSS 2.0