Golfhelg med vinst!

Efter jobbat konstant varje dag i två veckor så valde jag äntligen ta helg! På fredagen spelade jag en golfrunda med Dan, kommer inte ihåg hur det gick, men det va tur att vi gick ut och spelade så man fick känna på hur det va att svinga med klubban igen efter ha spelat 1 gång sedan ålandsresan var. Efter vi gjort oss i ordning drog vi ner på Selins ett gäng och pratade skit, åt mat, tog en öl.. Hamnade hos Ison efteråt och spelade guitar hero och lyssnade på "German Pussy" och skrattade åt Svartmes o Stig som skruvar. Tillbaka till Selins och vände efter Isons hemmakväll, hamnade vi hos Rickard för att sedan gå hem och ladda inför golfen nästa dag. En kul kväll då man fick träffa på Fluff o Olsson som äntligen hittade hem en helg.

Lagom trötta och törstiga körde morsan mig och Dan till Snåön vid 11-tiden så Dan som var med och arrangerade tävlingen fick jobba. Totalt var det 17st 3-mannalag som tävlade och lagen var givetvis lottade. Jag fick nöjet att spela med en kille o en tjej från Järna. Det roligaste av allt var ju att VI vann! Wooho!! Skapligt kul att det gick så bra o spela, o fan vilket väder det var! Första gången jag var med om att någon gjort en "eagle" också, plus att man var delaktig i den och fick sänka en 4-6meters putt. Det firades förstås med 2 whiskeyklunkar då birdie är 1 ;) Efter prisutdelningen och tacktal begav sig det flesta tävlanden till herrgården och åt middag. Nåt speciellt är det med herrgården må ni tro, första gången, för kanske 2.5år sen åt jag svamp som jag hatar och kände mig faktiskt inte ens äcklad. Denna gång åt jag en förrätt med räkor och rom på någon sorts macka och även nu så fick jag inte bli äcklad... :) Kanske whiskeyn hade bedövat tungan efter vårat toppspel.. who knows!
Efter all god mat och allt tjatter drog jag och några till hotellet i järna och fortsatte kvällen där. Träffade på Lars som jag va ut och hade en sjuhelvetes rolig cykeltur med, tror han t.o.m "snodde" sin egen hoj haha. Efter färden runtom järna så drog vi tillbaka och sov hos han.




Vinnarbilden Dan Ilbäcks tog på mig vid prisutdelningen!

När vi vaknade fick Lars
köra mig till Snöån igen så jag fick fortsätta golfhelgen! Denna dag gick det sämre:) Hamnade i botten någonstans, men jag slog faktiskt Mr.O himself med hela 1 slag! Helgen avslutades med en film och pizza för att sedan somna runt 20-snåret på kvällen.

Ciao!

The Resistance!

Äntligen har Muse släppt sin nya skiva "The resistance". Åkte väl hem direkt ner på datorn, känns som det kvittar när jag redan bokat skivan på Ginza, men det dröjer ju några dagar tills den dyker upp.. kommer inte ihåg releasedatumet, men det va nu i dagarna om jag inte missminner mig! Skivan är ruskigt bra, stilen känns ganska annorlunda fast ändå inte.. lyssna på den, ett hett tips! Det jobbiga är väl att man tjatar ut den här skivan totalt också som med allt annat, har redan slängt in den på usb tilli bilen, den går varmt i hemmet och när man jobbar o donar så finns den ju _givetvis_ på ipoden också! Iof så finns det väl en baktanke med o lyssna så mycket på den just nu.. I oktober så smäller det! Muse-konsert i El Stockholmo för andra gången!!! Fy fan va skönt, längtar ihjäl mig! Nu sist dom spelade på Hovet så rocka dom röven..! Deras ljusshow o allt va ju oslagbart. Saknade ett par låtar som dom inte spelade, men men, bra var det!




Lyssna på Mus
e - Resistance genom att trycka på bilden ovan!


På tal om ipod.. orka att apple ska vara så jävla speciella med skit dom tillverkar, itunes är nog det värsta dyngan jag använt. Varför inte bara ha det så simpelt som allt annat som typ usb-minnen o skit, där man kan sortera, ta bort, slänga in nytt osv.. enkelt o bra? bläh!

Hm, nå vad har skett sen sist då?
Inte speciellt mycket. Jag och lunk småjobbar o hjälper farsan med allt möjligt. Har spenderat sista veckan med o svetsa lite saker, slipa fasaden, börjat grundmåla huset, lekt ställningsbyggare, lagt klart golvet med klinker och fogat det.. Nu ska jag fortsätta och svetsa klart de sista prylarna så vi kan bygga vidare på saker och ting.

Lunk har fått idén att börja springa, så vi började efter ett arbetspass o löpa en ca 2km eller nåt, hade ju klarat längre, men vi har tänkt börja springa i lungt tempo o mindre sträckor för att sedan trappa upp det. Har endast hunnit blivit 2 gånger sen fredagen eller när vi satte igång. Det sjuka är att vi sprang iväg kl 09.00 en morgon, som vi normalt brukar lägga oss annars ;) Kan nästan garantera att vi inte ens var med och sprang på "gympan" kl 09.00.. då hade man väl "glömt" kläder, och fick ta en promenad istället, och blev man tvingad o springa så genade vi så det stod härliga till, Sweet! Nu ska vi hursom försöka hålla detta och få upp ett litet flås få se om det går, sägs ju vara bra mot ansträningsastma som man tyvärr får dras med. Upp till bevis :P
Nu ska vi ju inte överdriva träningen som du... ja du Heed! Du vet vad jag sagt åt dig haha!! =)
Om vi håller detta kanske vi kan löpa med dig någon vacker dag om... sisådär några år kanske??


Nja, vettefan vad mer jag ska skriva om. over and out!

Ciao!






Så jävla bäst!






Torsdag natt

Då var det dags för ett inlägg igen. Jag är så sjukt duktig på att blogga så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Känns oftast som man bara skriver på - precis som nu - för att fylla ut inläggen lite mer :)

Nå, vad har skett den senaste veckan då?
Hmm inte speciellt mycket kanske. Fyllde år i Fredags, jätteskoj.. NOT!
Det roliga med o fylla år va ju att man fick fira syrran iaf ;) Hon hade bjudit en massa vänner och bekanta på kalas med god mat och tävlingar. Klart maten va god, morsan stod ju för den. Vi blev bjudna på potatisgratäng och tunnskuren marinerad rostbiff och lite sallad till det. Det kallar jag kalas!
Tävlingarna var också en höjdare, fint planerat och jävligt överraskande!
Ville som sagt inte bli firad, men nog fick jag även ett par presenter av våra gemensamma vänner. En whiskey som kommer stå fint i hyllan, ett halsband m.m. Tack och bock!

Hälsade på Tobbe på lördagen och vi satt hos han ett tag innan vi åkte vidare till duvnäs för att träffa på lite flera glada folk, snabbaste förfesten men riktigt trevlig. Sen tog vi och åkte buss till nås för att tillbringa kvällen där. Inte så mycket man hinner göra iof när man är framme runt halv 12 eller vad den va, sen står man utanför och pratar goja med kompaniet.

Tidig söndag blev det en golfrunda
med äldsta syrrans kille, trevligt att spela som man aldrig hållt i en klubbjävel förut, tror jag skrapade ihop några ynka 4 poäng eller nåt haha, tur det är roligt hur dåligt det än går, det tycker då jag, sen får ni tycka va fasen ni vill om det. Kenneth själv som spelat 1 gång på 2 år, klarade sig galant med 17 poäng!




Så här kunde det sett ut för mig efter hål 2 redan. Så bra gick det :P


Direkt efter golfen som hinken även var med och tittade på, så drog vi till han för att fixa lite ute på hans tomt. Vi slängde in ved o städa upp, högg rötter efter urgrävning och saker och ting. Vi grillade kycklingkorv som måste vara det snuskigaste vi (jag iaf) ätit. Givetvis så lyckades vi (hinken, hah skyller på han nu!) bränna korven rejält, så vi fick sitta och skala dom sista. Såg ut som jag vet inte vad, men tänker ni snuskigt så visst. En enda slapp förhud med liten korv i, låt mig se... en 80årings lilla snurra såg de kanske ut som. Haha skratta ihjäl mig när vi satt o skala korvarna mer noga än en banan. Väl i brödet med allt gojs på, så smakade precis som jag trott efter sett hinkens min. Den for i papperskorgen sen hade vi ätit klart.
Efter vi arbetat klart hemma hos hinken så hjälpte vi till o köra däck efter marie memorial, för att avsluta en god middag hos hans föräldrar, porterstek, potatis o grönsaker.. Gottt!!

Måndag - ointressant.
Tisdag -  ointressant.

Igår så var jag och papi
och tog sprutor inför thailandsresan.. Ska dit om en månad igen för att skjuta in lite mer. Redan när man börjar tänka på varför man är dit och tar dom, så börjar man längta iväg o drömma om vad man ska göra.. Fy fan vad jag längtar!! Allt vårt snack fick Lunk sugen på att följa med. Han ska väl börja leta upp en resa dit vid samma tid om det är aktuellt, jag hoppas att han följer med och att det finns någon resa att få tag på i samma prisklass som den vi hittade.

Imorgon ska jag till arbetsförnedringen. Ska dit 11.00 så jag kliver nog upp en halvtimme innan. Är så sjukt morgontrött så jag kommer nog sitta där i koma om jag känner mig själv rätt. Får se vad dom har att säga, antagligen som sist.. Finns inget jobb, sök praktik. Nåja, det löser sig och går säkert bra.

Nu slocknar ögonen, godnatt!
Ciao

RSS 2.0