Insmorda Testiklar och Thaimat!

OBS! Känsliga läsare med dålig humor bör ej läsa detta inlägg!

Efter en tids osköna känslor i de nedre regionerna, allt ifrån svanken ner till knäskålarna har jag uppsökt ett gäng läkare för undersökning. Hade en remiss till Mora idag för att få mina bollar insmorda med någon sorts glidmedel för att sedan undersökas med ultraljud. Jag var inte direkt gravid men det såg OK ut. En konstigt känsla att någon annan ska vara där och hålla på, speciellt en manlig. Inget jag direkt skulle ställa upp på frivilligt men när det gäller ens hälsa så gick det vägen.
Nåja, det gick vägen eftersom man vill veta att allt står rätt till. En kontroll därefter av urinblåsan visade att doktorn hittade ett "fel". Något som liknade en cysta i väggen till urinblåsan. Kunde inte riktigt garantera det men det fanns nåt som inte ska vara där iaf. Känns bra att dom hittade nånting överhuvudtaget så man inte har gått och haft skumma känslor som kanske inte fanns, utan känslor som fanns p ga, att man inte mått så bra den senaste tiden. Det finns ju sånt skit som kan göra folk sjuka också. Spoookey!
Nåväl så ska ärendet vidare till en specialist, urolog tror jag det heter närmare bestämt. Får se vart detta leder. Jag håller tummarna för mig själv att det inte ska vara något allvarligt utan något enkelt åtgärdat så allt känns som det ska igen!





På väg till Mora lasarett Januari 2009, var egentligen inte så trött som det ser ut, måste varit blixtens fel ännu en gång.


Hurray för att snön har regnat bort, vägen var ren förutom alla vattenpölar så man kunde ligga i lite. Kom ju iväg såpass sent som 08:10. Skulle vara på undersökning vid 09:15.




Lite bra musik påvägen fick lov att noteras!


Underbart att ha ett USB-minne kopplat till bilstereon så man kan slänga in mycket musik och att det aldrig hoppar och skrapar som sura CD-skivor gör. Bilfärden gick ju mycket snabbare när man lyssnade på musik och stre lite skit me tomten bredvid. Hade varit pest och åkt själv. Tackar och bockar för sällskapet mannen!

Efter undersökningen drog vi och handlade snus på ICA i Mora. Det skulle vara billigt men det visade sig vara 20kr dyrare för en rulle än vad ICA i Vansbro gör. Lunk tjänade väl på skiten förstås =)
Därefter åkte vi vidare till kinaresturangen i Mora för lite lunch, det var dagens höjdpunkt!





Charmiga Lunk väntar på sitt goda käk, friterad kyckling med sötsur sås! *Mumms*




Så här såg min lunch ut för dagen. Hette något i stil med; Biff med grönsaker och Chilie (stavningen på chili var så) väldigt gott må jag säga. Borde ju vara gott eftersom det var min första måltid sen lördagskvällen.


Tillbaka till byn Vansbro igen, så sitter man här, med lite mer info om vad problemet är och kan andas ut, då doktorn sa att det inte var någonting som skulle vara farligt eller oroväckande. Så nu kan man slappna av något mer än tidigare! Soft!

Kanske inte är det roligaste inlägget att läsa, men visst, känns bra för mig att skriva ner detta, sen skiter jag i vilket.

Ha det!

Kommentarer
Postat av: tMe

Det är så sjukt mycket psykologi i det som läkare säger...det blir typ bättre bara man pratar med dom!



Förutom den läkare jag hade som sa, helt förvånat, "VAAAH, HAR DU HAFT DET ETT HELT ÅR???!?!"

Extremt lugnande.

2009-01-12 @ 15:48:04
Postat av: Danne

Ja det är fan sant, ett samtal kan räcka för o släppa mycket av oron! Men ändock, vet ju inte riktigt vad det är än, han gissade på cysta. Hoppas det blir bra så småningom, nånting är ju hittat iaf!

2009-01-12 @ 15:58:09
URL: http://fusse.blogg.se/
Postat av: Heed

Jag kan komma och massera dina kulor när du vill bara ringa vet du pöjken :D

2009-01-12 @ 17:27:34
Postat av: Bulan

Så sant Timpis!

2009-01-12 @ 17:32:47
Postat av: Micke

Haha, harlig blogg, i like, i like alot!

Kan verkligen hora dig anda hit :)

Hoppas bollarna kryar pa sig kompis!

"You can DO it"

2009-01-22 @ 16:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0