13e feb, st.kilda festival

St.kilda har en årlig festival som vi lyckades pricka in. Det sas att de skulle vara ungefär 400.000 besökare, men det tror jag inte direkt på. Peace and love festivalen kändes 10 ggr större. Kanske va på fel plats, men ack vad kul vi hade. Träffade massa roliga folk. En att nämna var nog killen som liknade johnny karlsson så sjukt mycket. Han stod och spelade gitarr när jag o robin gick förbi. Han spelade låtar och hittade på egna texter. Robin spelade en låt, då tog killen och gav gitarren till snubben som stod och lyssnade intill honom. "tack för lånet, det var kul" sen följde han med oss ner mot området... Vi frågade om det var hans polare, men han hade ingen aning vem det var :P Kanske inte låter kul när man nämner det såhär. Men för stunden.... Kvällen avslutades med att vi träffade på 2 engelska killar och en tysk tjej som den yngsta hade det ihop med på nå vänster. Sen drog vi ut till melbournes pir och tittade på pingviner, eller, vi såg 1 o robin tog ett kort med blixt så dom flydde in bland stenarna (engelska killarna sa klart o tydligt, använd inte blixt) :) Vi fick höra dom resten av tiden iaf, de lät som jag vet inte vad.. som dom hade ont, gnällde, ylade o skrek på samma gång.


Dagen efter lyckades vi hitta en bil, äntligen! Vi köpte den av en dansk och den har klarat sig hitills. Vi stannade en natt till och sa adjö till alla vi träffat och haft en bra tid med och drog mot ett ställe i melbourne en bit bort. En svenska hade bjudit in på BBQ och vi köpte med oss lite kängurukött, bröd som vi skulle värma, sallad och dricka. Trodde inte det skulle dyka upp ungefär 20 pers och med mig och robin var det totalt 4 killar. Det sjöngs o badades i poolen och lekte i studsmattan. Vi fick varsin säng i huset och dagen efter hade vi planerat att köra vidare.

Great ocean road är sånt man bara måste uppleva! Så svårt att förklara hur vackert det är. Fina utsikter, roliga vägar att köra, du kör knappt rakt, inte längre än 50m sen svänger det 120 grader vänster, sen 100 till höger, ganska underhållande om man gillar o göra bil. På kvällen stannade vi till efter ungefär halva vägen och sov. Dagen efter fick vi se The twelve apostels som finns där och kommer slänga ut lite kort från denna del av resan, men som sagt. Det lär upplevas! Körde resten av great ocean road, och rörde oss uppåt mot cams släktingar i Narromine.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0