Blandat narromine

På fredagen den 5e mars åkte vi till ett ställe som heter Albert tillsammans med några andra familjer. Puben hette The rabbit trap och det enda som finns i den byn är, en pub, och en bensinpump. Värt att nämna är att albert har hela 12 personer bor där :) tuck hade ordnat så att robin skulle spela på puben och det skulle komma en del folk. Det kom folk, men lite mindre än vad vi förväntat oss tyvärr. Men en helkul kväll med trevliga människor och musik.

Varje tisdag i narromine så var vi med och spelade golf. Första gången var det 12 pers i det lag vi fick vara med o spela, tror det var en 5 lag som brukade tävla mot varandra, totalt 40 pers kanske. Det var alltid samma medlemmar i lagen och dom la ihop pengar i en gemensam kassa som användes till att fylla några kylboxar med folköl, strips till ölen efter golfmatchen och lottningen av kycklingar. Det roliga var att alla slog ut samtidigt, det åkte golfbilar kors o tvärs, och när alla var på green skulle det puttas, man hade ingen stor koll på vem som slog. Greenerna var gjorda av sand som de hällt spillolja över. Alla i samma storlek, ca: 5m diameter. Det skrapades efter man hittat sin boll och man fick placera den på den "släta" ytan.. Inte så enkelt att putta i grus iaf. Bra stämning och massa folk som var kvar efteråt.

Förutom att jobbat och spelat golf så har vi fått varit med om att skjuta kängurus. Vi åkte på åkrar i en bil, hade en chaufför och robin satt fram med honom och jag bakom chaffisen. Robin hade äran o få skjuta pumphagel o jag dubbelpipa. Sen var det bara för chauffören att hitta kängurus. Hittade på ett gäng och dom skuttar i ungefär 60km/h, kan lova att det guppar på bra när man är på en åker och åker - med en bössa i näven. Tror vi sköt totalt 10st tillsammans. En kul upplevelse hur det än var. Kanske inget man gör vardagligen, men ett äventyr för oss!


Den 19e mars hade vi avskedsfest för mig och robin, en BBQ och vi fick välja vilka vi skulle bjuda in, blev en trevlig kväll med tacktal från oss flesta. Grannen till tuck som var med på festen o som vi träffat på golfen, han tog med oss till hans vattenhål dagen efter. Det var han med sina barn och shep med sin dotter + mig och robin. Det var en stor damm som han pumpar in vatten i + regnvatten. Det används för att bevattna hans åkrar senare. Nog stort för att ha en kul heldag med vattenskidor och wakeboard! Det tog oss bara halva dagen att få i båten som låg strandad efter de använt vattnet.. Slutade med att han körde fast och nästan ner i vattnet med sin 4x4 pickup och hämtade traktorn - drog upp bilen o knuffade ner båten. Tog 5 minuter och vi hade strävat i 3 timmar, men som han sa så ska man väl pröva den svåra och dumma vägen först.. Vi fick iallafall åka, och robin testade vattenskidor för första gången i sitt liv. Han klarade starten på andra försöktet. Shep (snickarbossen) åkte wakeboard, sen fick jag åka en sväng. Robin klarade tyvärr inte komma upp på brädan, men det blir väl mer försök under resans gång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0