Fredagen den 22a Januari

På mammas födelsedag börjar avskedet med vänner och bekanta. Robin och jag har bokat bord till närmsta släkten för en trevlig avskedsmiddag. En trevlig kväll, med god mat, skratt och rörande ord. Har aldrig riktigt haft sådan resfeber som då.
Allt va packat, eller var det inte det? Många tankar och funderingar, men en stor vision om en bra resa.
Efter hållt tillbaka tårarna och sagt adjö började resan med att vi drog till markus i grönalid och plockade upp honom. Suss var med för att köra tillbaka bilen från arlanda. Vi hade ett planerat stopp i falun för att kidnappa med magnus igor bäck. Vi kom fram klockan 03.00 och ringde på. Magnus, som var ganska trött och inte visste så mycket mer än att han skulle ha med pass och en väska packad med kläder kom och öppnade porten och började klä sig för avfärd. Tjoho va skoj vi har! Resan till arlanda gick bra, vinkade av suss som följde med för att köra hem bilen pappa lånat oss.

Vi skuttade på flyget och for iväg mot chicago. Väl framme så blev man intervjuad av TSA snubbarna som inte kan vara riktiga på en fläck, men vi klarade av frågorna genom att se lite mer dumma ut än vanligt. Vi tog våra väskor och hoppade på ett tåg för att byta terminal (ganska stor flygplats ja) fick gå genom några spärrar och vid den sista spärren så blev jag stoppad och dom började leta igenom väskan o scanna mig ännu en gång, sen köra nå test över händer o skit, ingen aning vad dom hittade o tror inte dom visste vad dom letade efter heller. Bakom spärren så satt vi oss vid cafét mitt emot och tog en dricka då Igor kom på att vi glömt robins gitarr vid rullbandet med väskor. Sprang dit (hade 45 min på oss innan vi skulle på nästa plan) Ut från allt, på tåget och tillbaka till första terminalen. Olyckligtvis så var det förmodligen nån som snott väskan med gitarren i och vi frågade runt hur vi skulle gå tillväga. Sen igenom all skit igen, på tåget, genom spärrarna (klarade mig denna gång) sen mot gaten och flög iväg mot denver.

När vi landat där undrade vi om det fanns nån som bodde där, såg ut som en stor åker allting bara och hade inte sett någon stad när vi landande heller. Mycket enklare när vi väl var inne i USA så nu gick allt bra och hoppade på flyget mot LAS VEGAS. Mörkret började komma efter den långa resan och nu kan jag lova det fanns ljus o liv. Vilket håll vi än tittade åt från flyget så såg man flera mil åt alla håll med gatulampor och hus.. Fränt. Resan från denver till las vegas gick hur fort som helst. Trevliga folk som man pratade med och vi underhöll nog flygvärden och värdinnan genom att berätta att igor var kidnappad.. sen mest av allt var man riktigt laddad. Vid inflygningen såg man hela vegas by night, hur cool upplevelse som helst! väl framme så... what happens in vegas - stays in vegas!


Kommentarer
Postat av: Emil

Häftigt detta låter. Synd att någon snott robins gitarr och kläder. IDIOTER, verkar som de inte har något liv. Hoppas allt är bra med dig där nere.

2010-04-11 @ 16:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0