Melbourne 4e feb

Eftersom vi har varit hur dåliga som helst på att uppdatera blogg, dels för när vi suttit på internetcafe inte haft så mycket att skriva om, och när vi har haft stunder o skriva om har vi inte haft internet eller tid. Tänker gå igenom lite kort och gott hur resan i australien hittills har varit och sen försöka uppdatera mer successivt.

Efter vegas åkte jag och robin buss till LAX i los angeles. Hoppade på ett direktflyg som tog oss till melbourne på ca. 17-18 timmar. Vi hade en kontakt i melbourne tack vare malin och hade träffat han en kort snabbis hemma i byn. Väl hemma hos honom i st.kilda området, fick vi varsin säng, och använda allt man kan tänkas behöva. Väl omhändertagna. Vi stannade hos han i ungefär 1 veckas tid och tyvärr så jobbade han en hel del och hade möten. Vi lyckades hitta en lucka i hans schema och han tog med oss ut på golf som låg i en park med stadsmiljö runtom. Vi bjöd med han ut på middag på den restaurang där han jobbar och fick pröva massa god mat, avslutade med att gå ut på krogen. Vi bokade in oss på ett hostel som låg en 5 mins promenad rätt ner för samma gata. Rekommenderar stället väl om någon ska dit. Jobbar en svensk och vi fick träffa massa trevliga folk. Alla som jobba där va guld att ha o göra med. Stannade på stället i 6 dagar och hade en fantasikt bra tid.
Vi beslöt oss att stanna där så länge vi letade bil, vilket gjorde att vi hade lite press på oss. Fick vi tag på en bil så skulle vi spara boendepengar. Att bo på stället kostade givetvis en slant, drygt 25-28 dollar per natt, så det tog lite på ekonomin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0